Orbán Viktor gratulált Duray Miklósnak

viktor_dm4„Úgy gondolom, aki e kivételes politikus-írói személyiségre mai példát keres, Önre bátran tekinthet” – írta Duray Miklóshoz szóló levelében Orbán Viktor:

Tisztelt Duray Miklós Úr!

A nemzetükért felelősséget érző magyar írók különleges teremtményei a Mindenhatónak, hiszen ők nem csak gyönyörködtetni akarnak, hanem gondolataikkal, szavaikkal és munkáikkal szellemi honvédelemre tanítanak. Tükröt tartanak elénk, hogy meglássuk jogainkat és lehetőségeinket, sőt, problémáink megoldásában is részt vállalnak. Úgy gondolom, aki e kivételes politikus-írói személyiségre mai példát keres, Önre bátran tekinthet. Ön mindig azon fáradozott, hogy rámutasson: van kiút kutyaszorító helyzetünkből és a kettős elnyomásból, egyetemi oktatóként pedig nemzetpolitikáról és nemzetstratégiáról beszélt hallgatóinak. Hálás vagyok, hogy minden fórumon hirdeti: összefogással, következetességgel és kitartással eljuthatunk a hazától a nemzetig.
Engedje meg, hogy hetvenedik születésnapja alkalmából tisztelettel köszöntsem, és még sok, jó egészségben és építő gondolatokban gazdag esztendőt kívánjak Önnek!
Isten éltesse!
Budapest, 2015. július 18.

Tisztelettel:

Orbán Viktor

 

Megszakítás